Bloempotten

Filter

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bloempot online kopen: welke kies jij?

Bloemen en planten zijn onmisbaar voor je eigen gezellige stek. Bloempotten inbegrepen natuurlijk! Ronde bloempotten, vierkante, keramieken, met een motief tot rechthoekige plantenbakken: zoek en je zal hier vinden!

Hangpotten -bloempotten die je aan je plafond of aan de muur hangt- kleden een kamer leuk aan. En wat denk je van grote plantenpotten? Ze werken als zachte groene ruimteverdeler en maken het extra gezellig. Plaats ze in de keuken en vul ze met kruiden. Of met hoge of hangende planten in de living of gang. Bloempotten kan je bovendien hergebruiken voor verschillende ruimtes en plantjes. Changement de décor!

Selecteer de bloempot die je wil

Snel een bloempot online kopen? Dan kan je via de zoekfunctie snel filteren. Zoek je enkel groene bloempotten, blauwe plantenpotten of bruine bloempotten, dan zie je meteen die opties. Selecteren kan je ook op budget en afmetingen. Zo vind je meteen die kleine bloempot of plantenbak die je wou! Bovendien krijg je een gratis verzending bij een aankoop vanaf 75 euro.

Plant mee bomen

Koop je bij ons een plantenpot dan geef je meteen ook het milieu een duwtje in de rug. Voor elk verstuurd order wordt een boom aangeplant. We werken daarvoor samen met project One Order = One Tree. Zo verminder je mee de wereldwijde CO₂-uitstoot. En plus? Het project ondersteunt ook landbouwers in ontwikkelingslanden en zorgt voor een stabiel inkomen. Zo maak je het gezellig in je eigen huis, maar ook in dat van iederéén.