De favoriete woonaccessoires van Dekore Home Design

De favoriete woonaccessoires van Dekore Home Design

Interieurtips van specialisten

In onze rubriek "De favoriete woonaccessoires van..." laten we interieurspecialisten aan het woord. Ze kiezen hun favoriete interieuritems uit onze webshop en geven je interieurtips.

Interieurspecialisten Chiara en Jessica van Dekore Home Design bijten de spits af. 

Wie zijn jullie?

Wij zijn Chiara en Jessica van Dekore Home Design. Samen richten wij al meer dan 10 jaar investeringsvastgoed en woningen in. 

Het concept van Dekore Home Design is ontstaan uit onze creativiteit en onze feeling voor interieur en decoratie. We creëren voor onze klanten een stijlvolle en warme omgeving met heel veel passie en oog voor detail. Een woning betekent voor ons thuiskomen, genieten, leven,...! 

We zorgen steeds voor een tijdloze, maar ook een karaktervolle look. Gezelligheid creëren we door het gebruik van een kleuraccent en verschillende texturen. Door onze kennis en ervaring maken we er telkens iets uniek van. Het boeit ons om te zoeken naar toffe combinaties door mooie, betaalbare stukken samen te zetten. Elk interieur moet kunnen verrassen en inspireren.

Wie op zoek is naar een persoonlijke aanpak, service en stijl, is bij Dekore Home Design aan het juiste adres.

Wat zijn jullie favoriete woonaccessoires?

Jessica kiest voor de pelican multiplex wandplank. Dit is één van mijn favorieten omdat deze wandplank niet alleen praktisch is, maar het is decoratief ook echt een hoogstandje. De wandplank bestaat in 3 afmetingen. Door deze afmetingen te combineren kan je een ruimte heel mooi aankleden. 

Bovendien kan de wandplank als legplank dienen. Je kan er een aantal spullen op kwijt, zoals sleutels en je kan er decoratie op zetten. Afhankelijk van de sfeer die je wil creëren, kan je ook nog eens kiezen tussen vijf verschillende kleuren. Daarom is deze wandplank echt een toppertje. 

Chiara vindt de puddle wandspiegel dan weer een topitem. Deze spiegel is ideaal om in je hal te plaatsen. Door de organische, natuurlijke look van de spiegel, kleed je de ruimte aan op een heel subtiele manier. Een spiegel verruimt ook altijd dus deze wandspiegel is ideaal om in een kleinere ruimte te gebruiken. 
De spiegel gecombineerd met een tweetal hangende plantenpotten vormt een heel mooi geheel. Met de planten blijf je in die natuurlijke sfeer en is je hal meteen aangekleed!

Wil je graag interieuradvies of je woning laten inrichten door Dekore Home Design? 

Neem dan zeker contact op met Chiara en Jessica

12 maart 2022
183 view(s)