Moederdag cadeau - Enkele ideetjes

Moederdag cadeau - Enkele ideetjes

Moederdag cadeau ideeën

Op zondag 8 mei 2022 worden de mama's eens extra verwend, want dan is het moederdag. Ben je nog op zoek naar een origineel moederdag cadeau? Dan geven we je graag enkele moederdag cadeautips!

Leuke cadeautjes voor mama

Onze mama's verdienen het allerbeste, daar zijn we het allemaal over eens toch? In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod aan duurzame en kwalitatieve interieuraccessoires. Een grote vaas, een uniek bloempotje in gerecycleerde materialen of een handgemaakte opbergmand? Je vindt in onze collectie zeker en vast een leuk moederdagcadeau. 

Kan je niet goed kiezen? We helpen je graag op weg!


Een mooie bloemen vaas

Wie houdt er nu niet van bloemen? Een fris en kleurrijk boeketje bloemen in huis zorgt meteen voor positieve vibes. Door ze in de juiste vaas te plaatsen creeëer je een mooi geheel, maar kan je ook langer genieten van je boeket. Houd je mama van kleur? Bekijk dan zeker eens onze vaas in keramiek Posy of de groene vaas Forest. Echte eye catchers!

Speel je toch liever op safe? Dan hebben we ook heel wat vazen in neutrale kleuren, zoals onze bruine vaas Desert of de grijze vaas Wolga

Bekijk hier al onze vazen!


Decoratieve geurkaars

Een geurkaars is altijd een leuk cadeau om te geven én te krijgen. Een geurkaars in huis zorgt voor een warme sfeer en brengt meteen gezelligheid in huis. Wil je voor je mama een grote geurkaars kopen die lang brandt? Dan is de Potty of Dark het ideale moederdagcadeau. Beide geurkaarsen komen in een neutrale kleur en passen dus in elk interieur. 

Mag het voor jouw mama iets origineler zijn? Dan kunnen we zeker Mandy of Rosie aanraden. Deze kleurrijke potjes kunnen bovendien achteraf als bloempotje gebruikt worden.

Ontdek hier al onze geurkaarsen!

Duurzame moederdag cadeaus

Bij maison cosi houden we van originele woonaccessoires die duurzaam zijn. Je vindt in onze shop dan ook een aantal unieke, handgemaakte interieuritems terug. Houd jouw mama van mooie dingen én van het milieu? Dan vind je vast iets moois voor haar in onze collectie.

De bloempotjes van Minimum Design worden allemaal gemaakt van gerecycleerd hout. Wil je je mama verrassen met een mooie opbergmand die met de hand gemaakt werd? Kies dan voor een mand van Koba Handmade of ga voor een extra uniek exemplaar van Solid. Geen enkel exemplaar is hetzelfde en bovendien werden deze manden gemaakt door vrouwelijke wevers in Kenia. Hiermee schenk je je mama dus niet alleen iets moois, je steunt er ook deze vrouwen en hun gezin mee. ❤️

23 april 2022
126 view(s)