Plantenpot op poten - Dit zijn de voordelen!

Plantenpot op poten - Dit zijn de voordelen!

Plantenpot op poten - Een blijvende trend

Ben jij ook een enthousiaste plant lover die het huis heeft omgetoverd tot een urban jungle? Dan is een plantenpot op poten perfect voor jou.

Met een bloempot op poten ga je met je planten de hoogte in en dit zorgt voor een ruimtelijke effect. Zo'n bloempot op poten oogt tegelijk ook hip en trendy. Door de vele verschillende maten en modellen die er zijn, kan je een unieke sfeer creëren. We gaan er dan ook van uit dat een plantenpot op poten een blijvende trend zal zijn.

Welke plantenpot kiezen

Bij het kiezen van een plantenpot op poten hou je best rekening met een aantal zaken. De kleur is natuurlijk een belangrijke factor. Speel je graag op safe, kies dan voor natuurlijke kleuren en kies voor een bloempot op poten in zwart of grijs. Als het wat kleurrijker mag kan je bijvoorbeeld voor de plantenpot in jungle green gaan.

Ook de afmetingen spelen mee. Meten is weten, dus ga zeker na of je wel voldoende ruimte hebt voor je nieuwe plantenpot. Hou er ook rekening mee dat je planten ruimte nodig hebben om te groeien. De vorm kan hier ook in meespelen. De hoge ronde bloempotten nemen uiteraard minder plaats in dan dan onze rechthoekige plantenpotten op poten.

Plantenpot op op poten bestellen bij maison cosi

Je kan bij maison cosi bloempotten en plantenpotten online bestellen. Ben je niet zeker over de kleur of de afmetingen, neem dan zeker contact op met ons. We helpen je graag verder.

We leveren gratis vanaf €75 en we planten voor elke order dat je plaatst een boom. Benieuwd naar dit project? Je kan er hier meer over lezen.24 september 2022
23 view(s)