Geurkaarsen

Filter

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geurkaars die lang brandt

Heerlijk om extra te genieten van je me-time in de badkamer met een geurkaars. Of een sfeerlampje én geurkaars aan te steken in de living. En hop, de zetel in. Komt er bezoek tafelen, steek dan een geurkaars die lang brandt aan om extra sfeer te brengen. Met een houten lont knispert de kaars, zodat echt al jouw zintuigen geprikkeld geraken!

Een geurkaars die lang brandt is een ideaal geschenk voor iemand die je graag ziet. En uiteraard ook voor jezelf! Je vindt ze in allerlei kleuren en vormen. Combineer ze dus naar hartenlust. Elke kaars heeft een eigen geur: van zacht en vol tot opgewekt fris. Is de kaars opgebrand, plaats er dan een plantje in. Blijven nagenieten dus!

Selecteer geurkaarsen bij maison cosi

Snel een geurkaars online kopen? Dan kan je via de zoekfunctie eenvoudig filteren. Zoek je enkel kleine of net grote geurkaarsen uit keramiek of beton, dan zie je meteen die opties. Selecteren kan je ook op budget en kleuren. Wat denk je van een zwarte geurkaars of net een witte geurkaars? Bovendien krijg je een gratis verzending bij een aankoop vanaf 75 euro.

Plant ook een boom

Koop je bij ons een geurkaars dan geef je meteen ook het milieu een boost! Voor elk verstuurd order wordt namelijk een boom aangeplant. We werken daarvoor samen met project One Order = One Tree. Zo verminder je mee de wereldwijde CO₂-uitstoot. En plus? Het project ondersteunt ook landbouwers in ontwikkelingslanden en zorgt voor een stabiel inkomen. Zo maak je het gezellig in je eigen huis, maar ook in dat van iederéén.