Kussens

Filter

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Leuke kussens kopen voor je interieur

Kussens, dat is een zacht hoopje om lekker in te liggen toch? Gebruik ze voor je comfort in de zetel. Een harde stoel? Een kussentje erbij en opgelost! Sierkussens zorgen voor extra stijl en kleden je woning helemaal aan.

Leuke kussens kopen kan je in allerlei vormen en maten. Van rechthoekige tot vierkante kussens. Met motief of helemaal effen. Plaats ze in de slaapkamer, in de zetel of op een bank. Effen kussentjes combineer je trouwens mooi met kussens met een motief. Een witte kamer? Dan kan je van de kussens een prachtige blikvanger maken. Of liever een rustige, neutrale look? Kan perfect!

Vind meteen het kussen dat je wil bij maison cosi

Graag leuke kussens kopen? Dan kan je via de zoekfunctie snel filteren op materiaal zoals polyester of katoen. Ga je voor kleurrijke oranje kussens of beige kussens? Dan vind je dat in een handomdraai! Je kan ook zoeken op het budget en de afmetingen die je voor ogen hebt. Bovendien krijg je een gratis verzending bij een aankoop vanaf 75 euro.

 

1 order is 1 geplante boom

Als je aankoopt bij Maison Cosi maak je niet enkel je eigen huis gezellig, maar ook dat van anderen. Bij elk verstuurd order planten landbouwersfamilies in ontwikkelingslanden een boom. Je zorgt voor een stabiel inkomen en je helpt het milieu. Knap toch? We werken hiervoor samen het project One Order = One Tree.