Vazen

Filter

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vazen kopen: welke past in jouw interieur?

Vazen zijn dé sfeerbrengers in huis, in gelijk welk seizoen. Snel wat verse bloemen in schikken en de sfeer bruist meteen! Ga je voor een kleine vaas, medium vaas of meteen een grote XL vaas uit glas? Het leuke nieuws is dat je zelfs niet hoeft te kiezen en ze kan combineren in een leuke set!

 

Kies gele vazen, roze vazen en zelfs groene vazen of bloemenvazen in een neutraler kleur zoals taupe of grijs. Hangt ervan af of je graag extra kleur in huis of liever een sobere stijl wil. Een grote publiektrekker met droogbloemen in je hal of kleine vaasjes met een enkele bloem in op de wandplank: alles kan! Nog een geurkaarsje erbij en het ruikt extra heerlijk in je woning!

 

Snel een vaas zoeken

Wil je grote vazen kopen of net kleine? Heb je een bepaald budget voor ogen? Dan kan je via de zoekfunctie snel filteren en krijg je een selecter aanbod te zien. Je kan zelfs op het kleur vaas selecteren. En ook goed om te weten: bij een aankoop vanaf 75 euro krijg je een gratis verzending!

 

Plant mee bomen

Help het milieu een handje als je bij ons aankoopt. We werken samen met project One Order = One Tree. Voor elk verstuurd order wordt een boom aangeplant. Zo vermindert de wereldwijde CO-uitstoot, en bovendien helpen ze ook landbouwers in ontwikkelingslanden aan een stabiel inkomen. Zo draag je zorg voor je eigen huis, maar ook dat van iederéén. En dat kan je toch enkel toejuichen?