Spiegels

Filter

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design spiegel kopen

Charme, licht en ruimte in huis: dat creëer je met een spiegel. En ja, een spiegel in de badkamer of gang is evident. Maar waarom geen spiegel plaatsen in de slaapkamer of living? Handig om even te kijken of je haar goed ligt. Nog beter is dat het bovendien de ruimte kan vergroten. Voor een leuk optisch effect kan je er enkele bij elkaar plaatsen.

Spiegels komen er in allerlei vormen en afmetingen zoals ronde of rechthoekige spiegels. Er bestaan er in natuurlijke materialen en verschillende kleuren. Ze zijn ideaal als make-upspiegel én als prachtig decoratiestuk. Spiegel op de gang? Plaats ze mooi op een tafeltje of commode. Of bij een wandplank met plantjes op in de living.

Selecteer spiegels

Graag online een design spiegel kopen? Dan kan je bij maison cosi via de zoekfunctie eenvoudig filteren. Zoek je een kleine make-up spiegel of een grotere spiegel om op een tafel te plaatsen, dan vind je die selectie in een oogopslag. Sorteer ook op budget en kleuren. Wat denk je van een zwarte spiegel of net een naturel spiegel? Bovendien krijg je een gratis verzending bij een aankoop vanaf 75 euro.

Plant ook een boom

Een design spiegel kopen bij maison cosi? Dan geef je meteen ook het milieu steuntje in de rug! Bij elk verstuurd order wordt namelijk een boom geplant door het project One Order = One Tree. Zo verminder je mee de wereldwijde CO₂-uitstoot. En plus, het project zorgt ook voor een stabiel inkomen voor landbouwers in ontwikkelingslanden. Zo maak je het gezellig in ieders huis!