Wandplanken

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wandplank kopen

Met wandplanken zijn de mogelijkheden eindeloos. Plaats ze in je keuken, woonkamer of geef ze een leuke plek in de kinderkamer of je slaapkamer. Waarom zelfs niet in de gang? Een wandplank geeft meteen een natuurlijke en minimalistische look aan de ruimte. Heel praktisch, want je ziet amper schroeven en pluggen!

Wandplanken zijn heel handig en geven meer opbergruimte. Of uitstalruimte, zodat je accenten kan leggen in je woning. Plaats er je favoriete boeken op, zet er plantjes of een heerlijke geurkaars op. Andere leuke hebbedingetjes? Die verdienen een plek op de wandplank! Wil je nog meer de minimalistische toer op, ga dan voor een zwevende hangplank.   

Selecteer wandplanken

Graag online een mooie wandplank kopen? Dan kan je via de zoekfunctie eenvoudig filteren. Zoek je enkel een grote of net een kleinere wandplank, dan zie je meteen die selectie. Wil je graag een wandplank als cadeautje vragen? Plaats ze dan op je verlanglijstje. Bovendien krijg je een gratis verzending bij een aankoop vanaf 75 euro.

Plant ook een boom

Bij maison cosi een wandplank kopen betekent dat je het milieu een handje helpt! Voor elk verstuurd order wordt namelijk een boom aangeplant door landbouwers in ontwikkelingslanden. Zo verminder je mee de wereldwijde CO₂-uitstoot. En je zorgt voor een stabiel inkomen voor heel wat landbouwersfamilies. We werken hiervoor samen met project One Order = One Tree.